Трирічний Анрі бореться зі страшною хворобою. Два тижні тому у хлопчика заболіла нога. Після обстеження лікарі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз. Показники крові були критичними, тож малюку зробили переливання.

Наразі Анрі перебуває в Харківській дитячій лікарні №16. Малюка терміново треба перевезти до клініки Туреччини, поки його стан не погіршився. Лікування там коштуватиме 97 тисяч евро.

Анрі життєрадісний і добрий хлопчина який завжди ділиться своїми іграшками з друзями та сестрою. Батьки звертаються до всіх небайдужих допомогти врятувати життя їхньому синочку.

Номер картки мами Анрі – Віолетти Агасян 5168 7427 2203 3101

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, маленькій дівчинці з Львівщини терміново потрібна фінансова допомога на лікування, аби отримати шанс на повноцінне життя.

9-річній Вікторії Васильків з села Тершів потрібні кошти на лікування. Наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці.

«Вікторія – дуже гарна, мила і рухлива дитина. Малює, ліпить, клеїть, стрибає, бігає. Четвертий клас закінчила на відмінно. Усе – як у всіх дітей: безтурботне дитинство та багато мрій. Але все змінилося. Змінилося нараз, коли почули той страшний вирок», – розповідає односелиця Світлана.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее У семирічного українця знайшли рак крові, дитина бореться як лев - "Врятуйте Дімочку".Родина не впорається самостійно

Как сообщает портал «Знай.ua» новонародженій українці потрібна операція щоб врятувати зір.Маленька Алінка народилася з порушеннями зору і не може бачити навколишній світ. Для того, щоб дівчинка могла бачити їй потрібна термінова операція

Также «Знай.ua» писал, что На Тернопільщині проходить лікування мама трьох дітей. У неї нещодавно виявили рак. Пухлина сформувалася в матці і доросла до 4 стадії. Всі кошти сім'ї, яка проживає в селі Хлопивка, вже вичерпані на попередні процедури та етапи лікування