Більше двох тижнів розшукують 52-річну харків'янку Оксану Коломієць. До пенсії жінка працювала медсестрою.

Про це пише ГородХ.

Відомо, що Оксана Коломієць 6 липня в дві години дня пішла зі своєї квартири по проспекту Перемоги, 66. Останній раз її бачили в день зникнення в пункті прийому вторсировини (збирала і здавала пляшки) біля супермаркету на проспекті Перемоги. За день жінка з'явилася там кілька разів. При цьому вона була сильно п'яна.

"Оксана Анатоліївна, коли вип'є, може бути дуже гучною. У свій час, на роботі була прекрасним, грамотним фахівцем. В приклад багатьом. Чистюля і аккуратистка, хороша господиня. Але щось пішло не так, ви ж знаєте, жіночий алкоголізм — це біда. Останні роки загострилося це захворювання. Намагалися лікувати, але вона не розуміє, що хвора. Коли твереза - найпрекрасніша людина", - розповідає знайома зниклої Галина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Прикмети Оксани: на вигляд близько 40-45 років; худорлявої статури; волосся темне, хвилясте, на коренях сивина, є чубчик.

Була одягнена: у сині джинсові шорти, чорно-синю футболку.

З собою в Оксани Коломієць була маленька сумочка через плече, ключі від квартири і телефон. Однак з 6 липня на дзвінки не відповідає.

Рідні зниклої вже перевірили всі лікарні та морги, але нікого схожого на зниклу жінку не виявили. Всі, хто бачив Оксану Коломієць або знає будь-яку інформацію, яка допоможе її відшукати, можуть повідомити за телефонами: 102 або 068-777-0-112.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я жінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві на Оболоні шукають безвісти зниклу пенсіонерку Анкару Леонідівну. Відомо, що жінка 1936 року народження вийшла з дому в середу, 15 липня і не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові поліція розшукує 62-річну жінку, яка більше тижня не виходить на зв'язок

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом пропала рудоволоса красуня з сумними очима