Швидкісний потяг Hyundai за маршрутом Київ-Харків ввечері 20 липня зупинився в Люботині і довго стояв. Потім людям оголосили, що далі склад не поїде.

Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Поломка виявилася серйозною, поїзд не змогли полагодити на місці.

"Стоїмо в Люботині з 22:20, сказали чекати ще мінімум хвилин 10-15, так як перезапускают поїзд. У підсумку стояли дві години, ми не витримали і поїхали на таксі", - пишуть очевидці в соцмережах.

Деякі люди скаржилися на те, що з-за поломки вони ніяк не могли дістатися до Харкова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Лютий треш: інтерсіті Київ-Харків зламався в Люботині назавжди, і через годину люди дізналися, що далі добирайтеся до Харкова самі. А там вже з вокзалу нічого не їде, і таксі з Харкова до Люботин не ходять", - зазначили пасажири.

В поезде «Интерсити» Киев-Харьков рубанули свет 🚂 #нампишут Стоим в Люботине с 22:20, сказали ждать ещё минимум минут 10-15, так как перезапускают поезд. В итоге стояли два часа, мы не выдержали и уехали на такси.

Geplaatst door ХС • Харьков op Maandag 20 juli 2020

"Поїзд "Київ — Харків" до цих пір стоїть в Люботині. Спочатку сиділи зі світлом, потім машиністи намагалися перезавантажити потяг (як ніби це роутер), не допомогло. Сидимо без світла тепер. Таксі сюди викликати нереально, сервіси це місто не підтримують. Тут стало супер душно і жарко",- написали пасажири в соцмережах в 0:30 ночі.

В "Укрзалізниці" стверджують: поїзд затримався на 2 години, після чого пасажирів доставили на станцію призначення. Зараз фахівці з'ясовують, чому зупинявся поїзд Hyundai Rotem.

"Цієї ночі рухомий склад зазначеного поїзда вийшов з ладу на станції Люботин, поблизу Харкова.Пасажирів рейсу були доставлені до станції призначення з допомогою допоміжного локомотива з затримкою в 2 години",- повідомили в Укрзалізниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Провідник змусив дівчину на ходу вистрибувати з вагона – реакція Укрзалізниці вражає

Як повідомляє портал «Знай.ua» Укрзалізниця запустить з Чернівців три потяги - прощай, карантин

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром електричка розвалилася на ходу - вагони розсипалися, як картковий будиночок