У Харкові під час відкриття нової фотостудії на території заводу ім. Шевченка, загинула фотограф Галина Карацюба.

Про це першими повідомили в Telagram-каналі ТРУХА.

"Вчора під час відкриття фотостудії Darkloft загинула фотограф! Всупереч заборонам залишати територію студії, дівчина проникла далеко за огороджену територію на заводі Шевченка і впала в шахту. Без мами залишилася неповнолітня дочка..." - повідомляє телеграм-канал.

Дівчина відійшла від огородженій території і залишила межі фотостудії, після чого впала в шахту і розбилася на смерть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Інцидент стався на території заводу, куди дівчина вирушила самовільно.

Як повідомили в NewsRoom, загибла - фотограф Галина Карацюба. На сторінці жінки в Instagram можна знайти кілька коментарів з співчуттями, залишені за останню добу. Про смерть харків'янки також написала відома блогерша Тетяна Коряк (@korya4ka).

"Навіщо тебе Бог забрав? Стільки у нас планів, ідей було. Я знаю, ти мене зараз чуєш, шепочу, ні - кричу крізь сльози, що ніколи не забуду, близький ти мій чоловік! Спочивай з миром! На серці така біль. Так стискається всередині від усвідомлення того, що тебе не стало під час зйомки, впавши в шахту", - написала Коряк.

Подробиці інциденту і офіційна інформація уточнюються.

Нагадаємо, у Харкові відбувся грабіжник пішов на злочин, але у нього нічого не вийшло і чоловік зірвався з п'ятого поверху.Про це пише Телеграм-канал Kharkiv Journal.

Як стало відомо з повідомлення, то з балкона готелю "Турист" з п'ятого поверху випав чоловік, який не був мешканцем. Як виявилося, харків'янин хотів залізти в один з номерів та обікрасти його, але щось пішло не так і чоловік зірвався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром малятко полетіла в прірву зі страшної висоти замріялась на вікні, а прокинулась в реанімації

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові зневірений чоловік зробив крок у прірву медики борються за покалічене життя.
Чоловіка з численними травмами доставили в найближчу лікарню

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром дворічна принцеса полетіла у відкрите вікно, очевидці посивіли.Дівчинку терміново госпіталізували