Харків'яни та жителі області можуть відпочити цього літа незважаючи на закриті кордони. Відпустку можна провести в одному з пансіонатів чи на туристичній базі, яких в регіоні дуже багато. Ці заклади надають сервіс, який мало чим відрізняється від сервісу закордонних готелів 3-4 зірки. Про це повідомляє Депо.Харків.

Дача «Салтів» (Старий Салтів)

Дача Салтів Фото: Депо.Харків

Власники цього готелю обіцяють постояльцям мальовничу природу і чисте повітря. На додаток до природних переваг туристів обіцяють годувати три рази на день, а також готувати їжу на замовлення. Вартість такого відпочинку обійдеться в 300 грн з людини за харчування та 500-800 грн за добу проживання у номері. Вартість проживання коливається в залежності від умов в номері. За ці гроші відпочиваючим пропонують скористатися парковкою, лазнею, мангалом і кухнею.

Фазенда «Виноград»

Ця туристична база розташована на березі річки Сіверський Донець. На території розташовані кілька маленьких будиночків на два постояльця. На території є пляж. Харчування пропонується в ресторані від бази відпочинку. Власники Фазенди обіцяють, що харчування буде свіжим і корисним тільки з продуктів харчування місцевих виробників. Вартість відпочинку в такому будиночку обійдеться у 800 гривень за добу.

Задонецкая дача (Коробові хутори)

Задонецкая дача Фото: Депо.Харків

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця база відпочинку розташовується недалеко від Харкова. Для постояльців пропонують окремі будиночки з усіма зручностями (кондиціонер і навіть доступ в інтернет). На території є кухня з усіма необхідними пристроями. У будиночках є номери різного класу. Під час відпочинку гості зможуть взяти участь у розважальних заходах. Вартість перебування тут обійдеться в 2000 грн на добу за двоповерховий будинок на 4 людини.

Затока (Старий Салтів)

База відпочинку розташована в сосновому бору, на території є окремі будиночки для відпочиваючих з різним набором зручностей. Також для відпочиваючих пропонується пляж, альтанки, кафе і навіть спортивний майданчик. Триразове харчування обійдеться в 250 грн в добу на людину. Відпочиваючих обіцяють розважати під час відпочинку.

Нагадаємо, Знай писав, що українська співачка MamaRika відпочила в Одесі та поділилася враженнями.

Знай повідомляв, що синоптики расскзаали, де в Україні найтепліша вода.

Нещодавно Знай передавав, що в Туреччині пропонують систему All inclusivе і нові ціни на відпочинок.