У Харкові Укрзалізницю спіймали на порушення карантинних обмежень. Про подробиці йдеться в повідомленні Телеграм-каналу «Х*евый Харків».

Пасажири поїзда «Інтерсіті» розповіли та показали, як вони їхали. За вимогами карантину автори повідомлення придбали 2 квитка через одне місце, але в реальності виявилося, що були продані всі місця у вагоні, а 50%. Також виявилося, що масковий режим не дотримується.

В Укрзалізниці забули про карантин Фото: скріншот

На запитання авторів про те, чому заповнений весь вагон, проводин відповів, що з сьогоднішнього дня дозволена 100%-я заповнюваність. Ніхто про це не знав, а два пасажири опинилися між двома пенсіонерами.

Укрзалізниця забула про карантин Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім цього, Укрзалізниця наплювала на 50%-ю наповнюваність купейних вагонів у поїздах далекого прямування. Пасажири купували квитки в купе – 1 внизу і 1 зверху. Після появи розповіді про те, що «Інтерсіті» заповнюються всі місця у вагоні, перевірили продаж квитків для купейних вагонів і виявилося, що доступні всі місця. При цьому поїзд йде до пункту призначення 17 годин, а про дистанції та інших вимогах просто забули.

Варто відзначити, що Укрзализныця відновила рух приміських і міжобласних поїздів після карантину. Однак дана ситуація не торкнулася Чернівців. Там так не ходять поїзди, які пов'язують місто зі Львовом і Києвом. Ситуація дійшла до абсурду, так як в "Укрзалізниці" кажуть, що їм не надходили заявки з Чернівецької області, а в ОДА Буковини заявляють, що не мають жодних документів від держконцерну, але обіцяють підняти це питання на черговому засіданні комісії з ТЕБ та НС.

Також стало відомо, що Укрзалізниця пообіцяла продавати 100% квитків на місця в потягах, які йдуть з Києва у регіони та з регіонів до Києва. Також 100% квитків будуть продаватися та на поїзди, які йдуть транзитом через Київ. Винятки становлять регіони, де не були введені ослаблення карантину. Тоді на цей поїзд будуть продаватися лише половина квитків.

Нещодавно Знай повідомляв, що в Укрзалізниці забули про карантин геть і катають пасажирів у вагонах з антисанітарними умовами. В черговий раз пасажири показали, як співробітники держконцерну стежать за чистотою в туалетах. Забиті унітази до верху папером і пачками від сигарет, навколо також бруд.