Харків'янин, зіткнувся з проблемою поповнення е-квитка.

Своєю історією чоловік поділився у групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то чоловік купив карту, а після закинув 100 грн в термінал. Як був впевнений герой історії, то залишок повинен був перейти назад на карту, але в терміналу були інші плани на цей рахунок і машина закінчила операцію, гроші не надійшли.

Хоч автор і звертався до працівників метрополітену, але вони йому ніяк не допомогли, лише сказали зателефонувати на гарячу лінію. А там повідомили, що зв'яжуться з клієнтом протягом пари днів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підсумку автор пішов в банкомат знімати гроші, втративши при цьому свої 100 грн.

"Купив карту, закинув 100 грн в термінал, залишок повинен був перейти на карту, за підсумком термінал пише операція закінчена, але гроші на карту не перейшли, звернувся до працівників метро, ті розсовують руками сказали телефонуйте на гарячу лінію, подзвонив, сказали там з вами зв'яжуться протягом двох днів.
Підсумок пішов до банкомату знімати гроші щоб закинути на карту, сотка в нікуди",- написав автор.

"Афтар то ло*ара ядерний", "наїдуть з Люботинов Олені і ано ні работаит ні Хуйа у вас.Я вже 2 роки користуюся все норм", " Так це різні операції, покупка карти і її поповнення. Хто ж тобі винен, що ти протупив", " Причому тут Кернес якщо е*лан у цій ситуації ти", " Після придбання карти, необхідно її вставити в картоприймач і залишок перейшов би на рахунок цієї карти", " не*уй було карту раніше часу витягати", " Там же, начебто, потрібно було повторно вставити карту, щоб залишок зарахували",- засуджували дії чоловіка харьковчане.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця буде продавати 100% місць у поїздах, наступних в і з Києва. Такі нововведення будуть стосуватися транзитних поїздів через столицю

Як повідомляє портал «Знай.ua» у Запоріжжі почали впроваджувати електронний квиток для громадського транспорту

Також «Знай.ua» писав, що Кличка буде ловити "зайців" у транспорті - до чого готується обнищалым на карантині українцям