Матеріали кримінального провадження відносно раніше судимого 44-річного жителя міста Чугуєва Харківської області передали до суду. Чоловік систематично нецензурно ображав та погрожував фізичною розправою своїм літнім батькам.

Як повідомили в прес-службі поліції Харківської області, чоловіка звинувачують у домашньому насильстві (с. 126-1 КК України).

Згідно з матеріалами справи, чоловік систематично нецензурно висловлювався на адресу своїх стареньких батьків (66 і 67 років), а також погрожував їм фізичною розправою та виганяв з дому.

"Пенсіонери не раз скаржилися на сина, який живе разом з ними, що він частенько прикладається до пляшки. Після чого він закочував домашнім скандали і виганяв з дому", - зазначили співробітники поліції.

На домашнього тирана неодноразово складали адмінпротоколи (ч. 2 ст. 173-2 Купап) та проводили профілактичні бесіди, але належного ефекту вони так і не здобули. Чоловік продовжував скоювати домашнє насильство.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Поліцейський, ілюстративне фото: pixabay.com
Поліцейський, ілюстративне фото: pixabay.com

В даний час досудове розслідування завершено і обвинувальний акт направлено до Чугуївського районного суду. 44-річному чоловікові загрожує до 2 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, у Львові взялися допомогти дівчині, яка у свої 19 років пережила страшне: над нею знущалися чоловік і двоюрідний брат. Не витримавши, постраждала втекла з дому, в чому була.

За інформацією волонтерів, дівчина виснажена – зараз вона важить всього 38 кг.

"Їй 19. Вона важить 38 кілограм. Її бив чоловік і двоюрідний брат. Втекла з дому в чому була. Потрібна допомога..." – пишуть автори повідомлення.

Наголошується, що для дівчини небайдужі за добу вже зібрали одяг і взуття, їй надається психологічна та юридична допомога силами спеціалісток Центру "Жіночі перспективи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром банда малоліток жорстоко розправилася з 9-річним хлопчиком, на дитину немає живого місця - "Погано дружив"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Принижувала і використовувала, як секс-машину - дружина змусила чоловіка лизати на очах у дітей і він не витримав

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом дівчина 6 років терпіла знущання коханця, - батько з рушницею поставив моторошну крапку у відносинах