Президент України Володимир Зеленський призначив 22 суддів у місцеві суди, у тому числі одного - в суд Харківської області.

Світлана Лук'яненко стала суддею Харківського районного суду Харківської області. Відповідний указ "Про призначення суддів" підписав 15 липня Президент Зеленський, пише KHARKIV Today.

Вища рада правосуддя взяв рішення про внесення подання президентові про призначення 22 кандидатів на посади суддів місцевих судів, у тому числі Світлани Лук'яненко ще 27 травня.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Світлана Лук'яненко 49 років. Вона закінчила Харківський державний педагогічний університет імені Сковороди за спеціальністю - правознавство в 2004 році. Після закінчення університету працювала помічником судді. До призначення в Харківський райсуд працювала помічником судді Красноградського районного суду Харківської області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згідно з декларацією, за минулий рік Лук'яненко отримала на цій посаді 290 670 гривень. Вона живе з матір'ю і дочкою в квартирі у Краснограді, у неї є дві великі земельні ділянки в Полтавській області. Стала брати участь у доборі кандидатів на посаду судді з 2017 року.

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112

У кваліфікаційному іспиті Лук'яненко набрала 184,5 бали і посіла 110 місце в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський взяв на себе повну відповідальність за ситуацію в енергетиці, залишивши на посадах в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, осіб, дії яких спричинили кризу.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Уряд вирішив відновити посаду віце-прем'єр-міністра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу. Про це повідомив Володимир Зеленський на зустрічі з представниками місцевого бізнесу в Одеській області.

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський вимагає від генерального прокурора Ірини Венедиктової і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова забезпечити ефективну координацію роботи щодо недопущення ескалації вуличного насильства