Харків'янин мав неприємний інцидент з працівником "Нової пошти". Як виявилося, чоловік ледь не позбувся своєї посилки.

Про свою неприємну історію, харків'янин поділився у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, кур'єр під час очікування чека про оплату посилки несподівано переліз через паркан клієнта і спробував поцупити посилку з веранди.

Ображені діями кур'єра клієнти написали заяву в поліцію і навіть звернулися в саму "Нову пошту", але дії свого працівника вона повністю заперечує.

"Кур'єри нової пошти настільки о**їші, що замість очікування поки винесуть роздрукований чек на оплату їх послуг (інфа з програми з позначкою Сплачено не доказ для нього), цей до**ойоб вирішив перелізти через паркан і спи**ити нашу посилку з веранди.
Нова пошта дії кур'єра заперечує повністю, а цей кретин довів своїм перелезанием через паркан господиню посилки до такого переляку, що тиск скакнув до захмарних висот", - розповів свою історію харків'янин.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще



Нагадаємо, українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок "Нова пошта" попала в черговий скандал. Так, працівники відділення в Ужгороді скористалися службовим становищем і розкрили посилку, в якій була шоколадка і упаковка з капсулами для прання.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Народний ревізор".

"Одержувач з Шевченкове (Київської обл.) прийшла на пошту забирати посилку. Зовні коробка була ціла, але клієнтка вирішила перевірити товар. Перше, що вона побачила, це відкритий шоколад. Мабуть, співробітники були дуже голодні.

Поки менеджер оформляла акт претензій, дівчина побачила, що упаковка з капсулами теж розкрита, тільки не спромоглася порахувати, а вдома все ж перерахувала. У підсумку 5 капсул для прання теж вкрали.

Виходить, ще до упаковки клієнтку обібрали, сподіваючись, що товар оглядати не стануть", - йдеться у публікації каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці масово скаржаться на популярну поштову службу: "Ніколи не зв'язуйтеся"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Український компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок "Нова Пошта" потрапила в досить гучний скандал. Так, її працівники не зуміли якісно упакувати бандероль, чим і зіпсували речі клієнту

Також «Знай.ua» писав, що Мокра, липка і вся у слизі — клієнтка "Нової пошти" отримала посилку, якої зовсім не чекала