Шістьох поранених бійців під час загострення ситуації на Донбасі було доставлено у Харків до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, який відомий як військовий шпиталь на вулиці Культури.

Про це повідомив начальник регіонального відділення інформаційного агентства АрміяInform Віталій Саранцев, пише Укрінформ.

"За офіційними даними, з 9 по 14 липня до військового шпиталю поступили шість поранених на Донбасі. Військові, які отримали травми 14 липня, до шпиталю ще не поступали. Останній госпіталізований отримав поранення 13 липня", - повідомив Віталій Саранцев.

поранений військовий
поранений військовий

За словами чоловіка, госпіталізовані воїни отримали травми різного ступеню тяжкості: "Більшість травм - вибухові та осколкові".

"Військовим надається необхідна медична допомога. У вкрай тяжких випадках поранені будуть доправлені літаком до інших шпіталів, у тому числі, у Київ. Зараз такої необхідністі немає", - додав Саранцев.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Минулого тижня з Харківського війського шпиталю літаком до Києва на продовження лікування було доставлено 11 військових.

Нагадаємо, 29 червня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил. По позиціях українських захисників поблизу Кримського, російські окупанти застосували міномети 120-го калібру, автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали осколкові поранення. Евакуаційною технікою воїнів доставлено до військово-медичного закладу, де їм оперативно надано належну медичну допомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Франківщині бравий ветеран АТО не дожив до операції - три маленькі принцеси залишилися без татка

Як повідомляє портал «Знай.uа» Боевики засыпали Донбасс ракетами и ранили украинских воинов – "Будем мстить"

Також «Знай.uа» писав, що В Днепр доставили тяжело раненного героя из Донбасса, молится весь город - солдатик, живи!