Майно Ізюмського тепловозоремонтного заводу, що належить Міністерству інфраструктури, пустили з молотка за борги перед «Промінвестбанком» за ціною київської квартири.

Про це пише "Олігарх".

У червні Госпсуд Харківської області відмовив “Промінвестбанку” у визнанні недійсними результатів аукціону з продажу цілісного майнового комплексу ВАТ “Ізюмський тепловозоремонтний завод” (ІТРЗ), яке було пущено з молотка в 2019 році в рамках процедури банкрутства. В результаті цієї операції заставного майна за невиплаченими кредитами позбувся не тільки банк, але і Міністерство транспорту України, яке було власником 100% акцій ІТРЗ.

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112

В 2018 році ліквідатор підготував активи, які були оцінені в 57 млн грн, для продажу. В теорії цього повинно було вистачити, щоб розрахуватися з кредиторами, борг перед якими становив лише 53 млн грн.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Але в підсумку майно було пущено з молотка двома аукціонами приблизно за 10% від оціночної вартості, пише Владислав Боровиков. Частина активів викупило ТОВ “Укрпромінвест-груп”, а частина – ТОВ “Энергомаш-Інвест”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Людей залякують, позбавляють заробітку і підвищують тарифи — Медведчук розкритикував руйнівну економічну політику влади

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Доглядач" Комарницький вкрав арештоване майно корупціонерів на мільйони грн, - нардеп

Також «Знай.ua» писав, що "Гарантований покупець" просить НКРЕКУ зняти обмеження, заводять держпідприємство збитки