У Харкові жінка задушила 10-річного сина, після чого покінчила з собою.

Про це повідомила прес-служба Національною поліції в Харківській області.

За даними правоохоронців, трагедія сталася увечері 13 липня в провулку Тбіліському (Новобаварський район). На місці працювали слідчо-оперативна група, криміналісти, прокуратура.

За попередньою інформацією, 37-річна жінка задушила сина, після чого порізала собі вени і померла від втрати крові. На місці події поліцейські знайшли передсмертну записку, яку і залишила загибла.

Поліція, фото НикВести
Поліція, фото НикВести

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Зі слів сусідів, жінка вела себе адекватно, не зловживала спиртними напоями. Вона часто просила гроші в борг і завжди повертала їх. Також працівники поліції з'ясували, що останні пів року харків'янка мала фінансові проблеми, брала кредити і не могла їх самостійно повернути, тому перебувала в депресивному стані. До адміністративної та кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалася",- повідомили в поліції.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень, вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Огляд місця події триває, з'ясовуються всі обставини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка покінчила з собою з-за знущань тренера

Як повідомляє портал «Знай.ua» Фатальне парі – турист стрибнув у море з 40-метрової скелі, врятувати не вдалося

Також «Знай.ua» писав, що Врятував друга від смерті – у Тернополі чоловік підняв місто на вуха через погрози товариша покінчити з собою