Колишній скандальний нардеп України від "Партії регіонів" Михайло Добкін показав своє перше передвиборче відео на посаду мера Києва.

Екс-регіонал прокотився на байці по київським дорогам і зняв відео.

У відеоролику скандальний екс-нардеп приміряв на себе образ брутального байкера - налисо поголив голову, відростив бороду і надів шкіряну куртку.

Під звуки народної пісні " Як тебе не любити, Києве мій", Добкін проїхався вулицями столиці, і зупинився біля пам'ятника засновникам Києва на набережній Дніпра.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, про своє бажання поборотися за головне крісло столиці Добкін вперше заговорив в ефірі телеканалу "НАШ" в червні.

"Є велика ймовірність, що я буду подавати свою кандидатуру на посаду мера міста Києва. У мене є досвід, який говорить за мене. Мені не потрібно розповідати, що я зроблю. Можна просто поїхати і подивитися, що я вже зробив. Києвом потрібно управляти з двох крісел, тому тут мені все зрозуміло", - заявив Добкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маруся Звиробий зізналася про алкоголізм і про "ворогів" - "Добкін шм*ра..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Добкін йде в мери Києва - соратник Януковича збирається поборотися з Кличком

Також «Знай.ua» писав, що Добкін назвав українців "битими" і запропонував поставити в управлінні циніків – "Не ведуться на сльози"