У Харкові на вулиці Академіка Павлова, сталася смертельна ДТП за участю мотоцикліста.

Першими про це повідомили очевидці трагедії в соціальних мережах.

За словами свідків, аварія сталася вчора ввечері, 12 липня. У в результаті ДТП постраждав мотоцикліст, а його пасажир - помер.

Ланос стояв на поворот наліво і пропускав зустрічні автомобілі, в цей час в нього по дотичній в'їхав мотоцикліст і відлетів у Шкоду.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Лоб у лоб зіткнулися "Шкода" та мотоцикліст. Пасажир мотоцикла загинув, водій у важкому стані.Вулиця перекрита для руху, автомобілі об'їжджають по узбіччю",- написали свідки з соцмережах.

За їх даними, в результаті зіткнення загинув пасажир мотоцикла, водія госпіталізували. Частина вулиці тимчасово перекривали, автомобілі об'їжджали по узбіччю.

Деталі аварії встановлюються.

Видео ДТП с регистратора Ланоса, который также был участником аварии 📹 Ланос стоял на поворот налево и пропускал встречные автомобили, в это время в него по касательной въехал мотоциклист и отлетел в Шкоду. Напомним, пассажир мотоцикла скончался на месте, водитель в тяжелом состоянии.

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 12 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром стовп зім'яла легковик у консервну банку - водія діставали по частинах

Як повідомляє портал «Знай.ua»В Запоріжжі байкери осідлали залізних коней заради загиблої подруги - стекла кров'ю у коханого на руках

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія