Під Харковом Чугуївський відділ поліції розшукує 19-річного Валерія Бойка.

Як стало відомо, Валерій Іванович Бойко 2000 року народження пішов з дому 6 червня і до теперішнього часу його місцезнаходження не відомо.

Прикмети Валерія: коротке темне волосся, темні очі, середньої статури, зріст – 179 см.

"Він у травні з'їхав від батьків, це теж Чугуїв, тільки інший мікрорайон. Потім через місяць, 6 червня, він до них приїхав, ще частину речей взяв і донині на зв'язок не виходив, телефон вимкнений. Рідні не знають, куди саме він переїхав, вдома не з'являється. Раніше такого не було - щоб зникав. Точно не відомо, зараз шукаємо по Чугуєву — у його друзів, знайомих. Але міг, звичайно, і в Харків поїхати, куди завгодно", - сказав співробітник Чугуївського відділу поліції Олег.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правоохоронці закликали громадян, яким що-небудь відомо про місцезнаходження зниклого, повідомити про це за номером 102 або (050)135-00-68.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я молодого хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зник кароокий хлопець у жовтій кофті – батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві зник кульгавий кур'єр Glovo (оновлено)

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем безслідно зник молодий красень з психічними розладами – копи збиваються з ніг