У Харкові в суботу, 11 липня, купання в Печенізькому водосховищі ледь не коштувало життя чоловікові. Медикам «швидкої допомоги», які прибули за викликом, дивом вдалося його врятувати, повідомляють у «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що лікарям близько 15:20 надійшов виклик до водосховища – там з води витягли утопленика. Прибувши на місце події, медики озвучили діагноз - аспіраційна асфіксія через утоплення. Однак вони не опустили руки, а прямо на місці провели реанімаційні дії, в результаті яких 41-річного чоловіка вдалося повернути до життя.

«Завдяки злагодженим та професійним діям, життя жителя Харкова була врятована, постраждалого госпіталізували найближчим реанімаційне відділення», — зазначають у повідомленні.

У порятунку чоловіка брала участь бригада 2207 під керівництвом фельдшера Голочаловой Л. Н.

«Молодці, хлопці!», «Молодці, дай Бог, щоб таких випадків більше ніколи не траплялося», - хвалять роботу медиків у коментарях городяни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка покінчила з собою з-за знущань тренера.

Як повідомляв Знай.uа, зірка серіалу "Хор" потонула в озері — поїхала відпочити разом з 4-річним сином.

Знай.uа писав, в Кирилівці повсталий "банан" ледь не убив красуню-туристку.