На Харківщині, у місті Лозова, маленьку дівчинку за особу вкусила собака. Батьки через соцмережі намагаються знайти власника тварини, повідомляють у співтоваристві «Славне місто Лозова» в Facebook.

Наголошується, що увечері 11 липня в центрі міста дитина хотів погладити тварину, проте німецька вівчарка ласки не оцінила і схопила дівчинку за зубами особа. За словами матері постраждалої дівчинки, Марії Риболовлі, зараз родина розшукує власника тварини.

«Терміново прошу допомоги!!! Сьогодні в центрі міста в районі школи №10 приблизно о 21.00 гуляв чоловік з німецькою вівчаркою. Моя дочка підійшла до нього з проханням погладити собаку. Собака вхопила її за обличчя. Прохання господаря відгукнутися», - пише жінка, додаючи, що «претензій у нас до нього немає!».

«Потрібно знайти собаку, щоб дитині не робили численні уколи від сказу. У поліцію ми не зверталися і звертатися не будемо, будь ласка, відгукніться», - благає мати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«Дуже співчуваю, була в такій ситуації. Якнайшвидшого одужання. Будьте обережні», «Якого біса Ви, саме Ви, не навчили свою дитину, як поводитися з чужими тваринами!?», - коментують ситуацію городяни.

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.uа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.