Стало відомо про те, що в суботу, 11 липня, в Харькве автомобіль марки «Порше» розчавив маленьку собаку.

Таким чином, повідомляється, що собака вибігла з-за припаркованої на узбіччі машини, але при цьому, наголошується, що швидкість була низька, ніхто не гнав. І можливість вчасно зреагувати була явно, так що трагедії можна було б запобігти.

Проїхавши кілька метрів, водій все ж зупинилася, але навіть не подивилася в якому ж стані знаходиться собака. Вона просто сказала про те, що та сама стрибнула під колеса і поїхала.

Собака породи Чихуахуа був життєрадісний і добрий член сім'ї, любив всіх, і максимально позитивний, сім'я дуже важко переносить цю втрату.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Хмельницькій області зоозахисники виявили собаку з травмами лап. Тварина постраждала від рук двох пенсіонерів, які прив'язали собаку на ланцюг, зачепили її за машину і тягнули його так по сільській вулиці. Все це відбувалося серед білого дня на очах у односельців.

Дзвінок у поліцію надійшов відразу, як жителі побачили знущання над твариною. Як виявилося, господар пса на прізвисько Джонні і його сусід вирішили покарати тварину за те, що він нібито полював на курок.

Нагадаємо Знай писав, що в Казахстані відпочиваючі на пляжі забили тюления заради сэлфи.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі власники ізут чотирьох собак.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром суд визнав винним у злочині чоловіка, який повісив собаку на повідку.