У Харкові правоохоронцям вдалося затримати злочинця, який ще 3 липня скоїв збройний напад на жінку в ліфті будинку, розташованого на проспекті Гагаріна. Про це розповіли у харківській поліції.

Зазначається, що нападник наніс 37-річній постраждалій глибокі ножові поранення обох рук, перерізавши вени, та відібрав у неї золоті прикраси. Він покинув понівечену жінку стікати кров’ю та втік з місця злочину. Постраждалу у ліфті виявили мешканці будинку та викликали швидку допомогу.

Злочинця оголосили у розшук. У четвер, 9 липня, слідчі Основ’янського відділу поліції помітили чоловіка, який за описом був схожим на нападника. Вони звернулися до підозрілої особи із вимогою показати документи, однак чоловік вдарив одного із правоохоронців електрошокером і кинувся навтьоки.

Не зважаючи на це, поліцейським вдалося наздогнати і затримати нападника. Злочинцем виявився раніше неодноразово засуджений 55-річний місцевий мешканець. За розбійний напад на жінку та насильство щодо правоохоронця йому загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові накрили "масажний салон" з змученими жрицями кохання

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік вкрав 2000 ключів від авто і продавав їх на Ebay

Також, "Знай.uа" повідомляв, що у Києві схопили наркодиллершу з багатим приданим"