Стало відомо про те, що в Харкові був ажіотаж в одному з нічних клубів. Слово «карантин» їм зовсім не знайоме.

Таким чином, повідомляється, що в нічному клубі INжир , що знаходиться у місті Харків, ніде було яблуку впасти. Сталося це у п'ятницю, 3 липня. Багато вирішили розслабитися в кінці робочого тижня, і зовсім забули про те, яка зараз ситуація в країні.

Відпочиваючих навіть не збентежив той факт, що в п'ятницю, 3 липня, влада міста прийняла рішення посилити карантин. Ролики звідти почали викладати в мережу місцеві жителі, які там відпочивали.

На відео, які зараз гуляють по мережі, видно, що народу дуже багато. І всім абсолютно все одно на дистанцію. Також, не видно людей, які носили маски. Мабуть, місцеві жителі подумали, що вони вже «перемогли» китайський вірус, і можна повертатися до колишнього способу життя.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але, як би не так. На сьогоднішній день зареєстровано понад 47,5 тисяч випадків захворювання смертельним вірусом. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Зафіксовано 15 нових летальних випадків та ще 597 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 900 нових інфікованих.

Нагадаємо, що у Тернополі відкрився незвичайний кінотеатр.

Як повідомляв портал "Знай.іа", метро є одним із основних способів розповсюдження covid-19.

Також "Знай.іа" писав, що весілля на Франківщині призвела до поширення COVID-19.