У Харкові жінка стала жертвою розбійного нападу у ліфті. Про це повідомили в співтоваристві «ХС. Харків» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що напад стався в п'ятницю, 3 липня. За словами очевидців, виявили закривавлену жінку, та зайшла в ліфт разом з незнайомим чоловіком. Коли двері ліфта закрилися, попутник накинувся на жінку і порізав їй вени на руках ножем.

Поки жертва перебувала в шоковому стані, грабіжник зняв з неї золоті прикраси.

На щастя, потерпілу вчасно госпіталізували – вона вижила, її життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«На проспекті Гагаріна, 176/8, у першому під'їзді, у ліфті якийсь громадянин порізав вени жінку і забрав усе золото. Жінку забрала швидка. Копи на місці. Деталі події встановлюються», - пишуть у співтоваристві.

«Зловити і відрізати його єдину "сечовивідну відень", потім відібрати золото, яке він забрав у жінки, і повернути господині. А його відпустити в медпункт, нехай ваву зеленкою маже. Наочний приклад, як не можна робити буде», - коментують подію харків'яни.

Нагадаємо Знай писав, що молодий чоловік пограбував сусідку і може сісти у в'язницю.

Також Знай повідомляв, що поліція Тернопільщини шукає чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські і рятувальники врятували дитину.