У Харкові новобудова, яка стоїть за адресою Родникова, 11 залишилася повністю без електроенергії.

Про це розповіли місцеві жителі в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо, люди залишилися без світла через те, що забудовник не продовжив контракт з Обленерго. І ніхто не знає, коли в будинок повернуть електроенергію.

Харків'яни стали заручниками ситуації. У людей немає води, адже в усьому будинку стоять насоси, які цю воду і качають, а без електрики вони не працюють.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

По суті людей позбавили всіх благ цивілізації, адже не можна ні помитися, ні приготувати їжі.

"Тотальний #блекаут на Родниковій 11, забудовник КДБК не продовжив контракт з Обленерго, коли буде світло — невідомо. Немає води, так як насоси та їжу дітям не приготувати, немає і гарячої води — вона тільки від бойлера. Завтра п'ятниця і вихідні дні і вирішувати питання ніхто не збирається",- написав автор посту.

" Кернос лудший!", "У вас джерело під будинком, зійдіть ніжками, наберіть води і нагодуйте своїх дітей", " "Зате новобуд" - говорили вони", " А навіщо готувати дітям насоси?", "І ось заради всього цього прагнули в еуропу?.. М-да..", " Готуємося до виборів", - коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчани викупалися під "душем" в під'їзді багатоповерхівки - це не дощ, а дождяра

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тисячі киян сидять у пеклі без світла і води, і Кличко на цей раз ні при чому

Також «Знай.ua» писав, що З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири