У Харкові трамвай збив жінку.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Як стало відомо з повідомлення, то сьогодні вранці, 3 липня, 38-річна жінка-водій трамвая, рухаючись на зелений світло, в районі будинку № 193 на Московському проспекті допустила наїзд на 73-річну жінку-пішохода.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Пенсіонерка переходила дорогу по пішохідному переходу на червоне світло світлофора. В результаті ДТП її доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

трамвай, фото: Національна поліція
трамвай, фото: Національна поліція

Трамвай рухався по 8-му маршруту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Трамвай смерті" під Дніпром обірвав життя 34: дорога всіяна тілами, кров і біль

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі пасажири переповненого трамваю влаштували цькування громадянину, який здав їх копам – "Тобі легше стало?"

Також «Знай.ua» писав, що Кияни "стопонули" нахабних водіїв, щоб потрапити на роботу - прут трамвайними шляхами, як танки