У четвер, 2 липня, на насосній станції КП "Харківські теплові мережі" в центрі Харкова стався порив труби гарячої води, в результаті чого загинув 71-річний працівник підприємства. Трагедія сталася на вулиці Шатиловській, 2.

Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Так, підтверджую, є такий випадок. Це нещасний випадок. Ми організацію похорону беремо повністю на себе", – повідомив він.

Про смерть чоловіка в поліцію повідомили у 06:19. За попередніми даними, на насосній станції Харківських теплових мереж стався прорив гарячої води. В цей час на станції перебував 71-річний працівник підприємства. Він попередив керівництво про аварію, а потім перестав виходити на зв'язок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Близько шостої ранку на зміні був мій сусід, його змило окропом. Він не зміг вибратися, затопило сектор. На 12:00 людини досі не дістали, у приміщенні стоїть пар і видимість нульова!" - написав свідок події.

На місце події виїхали співробітники ДСНС та слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Вони довго розшукували тіло, станом на 12:00 його не вдалося дістати. Його знайшли в окропі на станції, куди налилася вода з прорваної труби. Тіло пробуло там 10 годин.

Загиблого направили на судмедекспертизу для встановлення причини смерті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві "замироточил" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині на робочих заводу обрушилися тонни цукру - покалічених людей рятують у реанімації

Також «Знай.ua» писав, що Хлопець варився живцем з вини комунальщиков, моторошна трагедія сколихнула все місто