У Харкові у мешканців будинку за адресою проспект Перемоги, 71Б немає гарячої води ще з кінця квітня.

Про це написали харків'яни в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то гарячу воду в будинку відключили ще в кінці квітня і після цього постійно переносять дату її подання. А все через перекладку труб, яку ніяк не закінчать.

Гаряча вода
Гаряча вода

Так само харків'яни акцентували увагу на тому, що подібні історії з водою у них відбуваються постійно: то в 2018 році води не було з середини грудня до початку квітня, потім аналогічна ситуація трапилася з 15 липня до початку січня 2019 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"За адресою пр. Перемоги 71Б немає гарячої води з кінця квітня! Вічно переносять дату для її подання. Через перекладки труб, яку ніяк не зроблять. Розкопали яму, і ніхто не працює. Не життя, а виживання якесь! (В 2018 році відключили воду взимку з 15 грудня по квітень, потім з 15 липня до 10 січня 2019. У 2019–2020 році не було нормального опалення до середини лютого)",- висловив своє обурення автор.

" Голосуйте далі", " Ось кернос вам ще такий парк зробить, тоді і будете знати де живете", " Я ще 12 років тому бойлер собі поставив і на х*ю їх верчу разом з їхньою гарячою водою", " 30 обіцяли дати але судячи по всьому не дадуть знову.В цей раз навіть обьяву вішати не стали", " Бойлер треба ставити давно вже немає надії на гарячу воду влітку", " продай Квартиру і в жидстрое купи. Там тільки газу немає", " Бойлер постав ",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий змусить львів'ян спорудити літні душові - гарячої води не буде

Як повідомляє портал «Знай.ua» З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі масово відключають воду, готуйтеся "сохнути" - список адрес