Вчора, 1 липня в Харкові під час пожежі в дитячій поліклініці евакуювали 70 чоловік.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області

Як стало відомо з повідомлення, то інформація про пожежу на проспекті Московському, 153, де розташована дитяча поліклініка №12, надійшло на номер «101» о 13:08.

«По прибуттю на місце виклику з'ясувалося, що на другому поверсі двоповерхової будівлі йде сильний дим з кабінету офтальмолога. В кабінеті горіла пластикове оздоблення стін на площі 6 кв. м», - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

джерело: ВІХА(Харків)
джерело: ВІХА(Харків)

За відомостями ДСНС, з-за сильного задимлення коридорів корпусу рятувальники евакуювали з лікарні 70 осіб, з яких 50 чоловік - медичні працівники та 20 - відвідувачі поліклініки, серед яких було 6 дітей.

Пожежу було локалізовано о 13:23, а ліквідовано о 13:48. Причина пожежі та збитки встановлюються.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі спалахнуло студентський гуртожиток - конспекти згоріли разом з тапочками

Як повідомляє портал «Знай.ua» Слідом за повенями Прикарпатті охопив вогонь — пожежі спалахують один за іншим

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Позняках слідом за вибухом спалахнула багатоповерхівка - дим, паніка, рятувальники летять