У Харкові утворилася несанкціоноване звалище сміття, яку городяни виявили біля стадіону "Металіст".

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Якщо судити по фото, то сміття скидати там почали давно і по всій видимості гора тільки буде продовжувати рости, поки її не приберуть.

Чому досі комунальні служби не впоралися з цим завданням - невідомо. Як вважає автор фото, звалище не ліквідують з тієї причини, що всім просто все одно.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Під «Динамо» скупчилася е*аная гора сміття, яку ніхто не збирається вивозити. Всім, як зазвичай, по*уй",- написав коментар до фото автор.

"Виявлено місце зародження новоросії", "Один сірник і проблема вирішена", "Не чіпайте, бл*ть, вона опору тримає", "Лудшему в телеграм фоточку відправте", "Зате можна підкидати і дивитися, як сильно зросте купа", "резонне питання, а як вона там з'явилася??",- жартували під фото коментатори.

Нагадаємо, харків'яни просять ліквідувати сміттєве звалище на Салтівці на вулиці Бучми.Відповідна петиція зареєстровано на сайті міськради.

"Навпроти житлових будинків за адресою вул. Бучми, 28/64, 32 і 36 знаходиться яр. Але в нього скидають різне сміття та будівельні відходи всі кому не лінь! Прошу ліквідувати несанкціоноване звалище. Було б добре встановити там лавочки і мінімальне освітлення. Зробити людям приємне,щоб і з коляскою було де погуляти не тільки біля під'їзду.Давайте почнемо робити наше місто кращим не тільки в центрі. ", - написала автор петиції Борисова Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем виявили десятки мертвих тіл - лежать під відкритим небом, страшенний сморід

Як повідомляє портал «Знай.ua» Збудувати палац із сміття - легко! Пара знайшла екологічний спосіб заощадити

Також «Знай.ua» писав, що Дніпровські вандали влаштували переполох в одному з парків міста — "Навіть соромно дивитися"