У Харкові і області перевищені показники виявлення та динаміки зростання випадків коронавірусної хвороби. У порівнянні з 29 червня динаміка зросла у 1,7 рази.

Про це пише "Суспільне".

Дані, за 30 червня опубліковали на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Рівень виявлення COVID-19 на Харківщині становить 11,57% (при дозволених 11%). Динаміка зростання випадків захворювання — 26,36% (має бути < 10%).

Два інших показники у Харківській області залишаються в межах норми — завантаженість ліжок (19,32%) та охоплення тестуванням (39,35).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наприклад , два встановлених МОЗ критерії Харківська область перевищила 29 червня: рівень виявлення COVID-19 у регіоні становив 11,32%, а динаміка зростання випадків — 14,73%.

Нагадаємо, адаптивний карантин був введений 22 травня, а 22 червня його продовжили до серпня. Передбачається, що при адаптивному карантині працюють установи, організації, кафе, громадський транспорт, але громадяни повинні носити маски в місцях скупчення людей і дотримуватися соціальної дистанції.

Станом на 30 червня на Харківщині виявили 2133 випадки лабораторно підтверджено, у т. ч. 80 — летальні, 1087 — одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополяни небезпечно запалили в нічному клубі в пік пандемії - алкоголь, обіймашки і танці до ранку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Захисна маска, summer edition — мережа регоче над киянкою з лопухом на обличчі

Також «Знай.uа» писав, що "Не витримали": карантин без послаблень міг би перемогти Covid-19 в Україні остаточно — КМІС