У Харкові Московським відділом поліції встановлюється місцезнаходження Альбіни Водолажскої, 2004 року народження, яка вранці 30 червня пішла з дому.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Прикмети Альбіни: на вигляд 15-16 років, зріст приблизно 165-170 см, худорлявої статури, русяве середньої довжини волосся, карі очі.
Була одягнена: в сині джинси, футболку.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Альбіни, прохання повідомити за телефонами: (057) 738-30-24, 063-5305200, 102 або іншими доступними способами.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я підлітка.

Нагадаємо, в Харкові розшукують Михайла Залевського.Про це стало відомо з повідомлення в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонатакті.

Як стало відомо з повідомлення, то пенсіонер вийшов з дому 23 червня о 6 ранку посидіти під під'їздом у районі 144 гімназії (Гв. Широнінців, недалеко від пивоварні Гершир) і після додому не повернувся.

Був одягнений: у блакитну футболку і білі штани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові розшукують юну любительку пригод - тікає з дому не в перший раз

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Прикарпатті поліція збилася з ніг у пошуках блакитноокою дівчинки — пішла з дому і не повернулася

Також «Знай.ua» писав, що У Києві зник блакитноокий школяр в жовтій майці - пішов в АТБ і не повернувся