Харківський бізнесмен Владислав Безрук, відомий на прізвисько "Мамонт", відпочив в Одесі в клубі "Ібіца" на 124 тисячі гривень. Відео розваг він опублікував у соцмережах.

Про це повідомляє 24 канал.

На відеозаписах видно, як Безруков розважається в компанії кількох дівчат в купальниках.

Чек у 124 тисячі гривень бізнесменові виставили у відомому одеському клубі Ібіца, що знаходиться в Аркадії. На фото і відео видно чек і гроші, якими бізнесмен розплатився за вечір в клубі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Безруков розрахувався готівкою, тому на стіл довелося викласти таку кількість папірців, що не вмістилася б у папку для чеків.

Нагадаємо, харків'яни стали свідками того, як мер Геннадій Кернес пересувається по місту, вірніше на чому їздить і з якою "свитою", яка його охороняє.

Як стало відомо з повідомлення, то мер Харкова Кернес їздить на мікроавтобусі з броньованою капсулою і подвійними дверима. Так само варто відзначити, що крім цього Кернеса супроводжує купа охорони і поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 200 мільйонів євро за будинок короля Леопольда II: Ахметов купив один із найдорожчих особняків на планеті

Як повідомляє портал «Знай.ua» найпотаємніше місце в маєтку Ахметова показали всій Україні, фото спальні олігарха

Також «Знай.ua» писав, що ЗМІ: найвідоміший сім'янин Казахстану Арманжан Байтасов пограбований в Москві хлопчиком за викликом