27 червня, під Харковом в селі Гусарівка Барвінківського району близько кар'єра відпочивала компанія з 10 чоловік з дітьми. Близько 9 годин вечора до них з лісу вийшов озброєний чоловік і відкрив вогонь.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Харківській області.

В результаті стрілянини двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Їх доставили в лікарню.Один з постраждалих, 27-річний хлопець помер у лікарні від отриманих травм.

По гарячих слідах поліція затримала 53-річного місцевого жителя. При затриманні у нього конфіскували зброю.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Слідчим відкрито дві кримінальні провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 2 ст. 15 год. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Зараз він затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомили пізніше в прес-службі прокуратури, підозрюваний підійшов до відпочиваючих і зажадав відвезти його на автомобілі. Після відмови, чоловік відкрив стрілянину з бойового пістолета Макарова.

Чоловік, який відкрив стрілянину, раніше судимий. Він був затриманий самими відпочиваючими до приїзду правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мирні жителі на Донбасі потрапили під кулі ворога, поранили українського бійця - звіт ООС

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Ворошиловський стрілок" по-українськи: пенсіонер відкрив вогонь по компанії відпочиваючих

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб