Стало відомо про те, як у Харкові будуть відзначати День Конституції України.

Таким чином, повідомляється, що до цього Дня приурочили кілька заходів, включаючи пару концертів. Про це повідомляє прес-служба ХОДА. Відбудеться онлайн-концерт, в якому візьмуть участь кілька виконавців Харківської області.

Як у Харкові будуть відзначати День Конституції, фото: скріншот з відео

Трансляція почнеться в 18:00, і в Управлінні культури і туризму ХОДА кажуть, що у зв'язку з карантинними заходами, можливості провести повноцінний концерт і зібрати багато народу в одному місці – неможливо.

Ще один концерт, який несе назву «Білими нитками», відбудеться також в 18:00 в саду імені Тараса Григоровича Шевченка. Біля пам'ятника будуть виступати брати Капранови, Папа Карло, Борис Севастьянов, Марко Терен.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Організатори говорять про те, що новій владі абсолютно наплювати на історію України, і що права і свобода – це не важливо. Але, це зовсім не так.

В цей же день, о 9:30 розпочнеться автопробіг, який триватиме до 12: 30. Стартують учасники від площі Конституції.

Організатори запросили всіх місцевих жителів з машинами приєднатися до цього. При цьому, варто відзначити, що в Харкові величезна кількість людей, які поважають Конституцію, і пора б нагадати органам влади, як це важливо її дотримуватися.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.