У Харкові після посилення карантинних обмежень через пандемію коронавірусу заборонені масові заходи. Як обійти заборону, придумали жителі Північної Салтівки. Відповідне фото опублікували на сторінці «Х**вий Харків» у соціальній мережі Instagram.

«Ось так відзначають дні народження на Північній Салтівці», - підписали оприлюднений знімок автори повідомлення.

На фото – компанія з приблизно трьох десятків людей, серед яких є і діти. Вони зі столами й стільцями розташувалися на даху будівлі, явно відзначаючи застіллям якусь подію.

Скрін: "Х**вий Харків"
Скрін: "Х**вий Харків"

«А тому будуть плакатися тут же, в ХХ, що у них дах тече», «Я б не став там напиватися», «А спуститися на землю - не судилося... Потім строчать скарги, що дах тече», «А якщо звалиться хтось», «Дахозносна вечірка», - пишуть в коментарях городяни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Улюблені пости про улюблених маргіналів. Це ніби підтримує в мені життя. Спасибі за ХХ ще один прекрасний ранок», «По-європейськи!», - додають інші городяни.

Нагадаємо, раніше Харків'янка підхопила китайський вірус і замість лікарні потрапила в пекло - "Там навіть градусника не було"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У лікарні Запоріжжя медики здирають благодійний внесок, давлячи на жалість - "А совість у вас є?"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни зможуть вибрати лікаря і записатися на прийом, не встаючи з дивана