У Харківській облраді на черговому засіданні комісії з питань надання одноразової адресної грошовій допомоги було розглянуто близько 400 звернень громадян.

Про це повідомила прес-служба Харківської обласної ради.

За результатами розгляду матдопомогу виділять жителям області в розмірі близько 3,5 мільйони гривень. Виплати будуть здійснюватися з обласного бюджету.

Українські гроші, Zik
Українські гроші, Zik

"На розгляд комісії було винесено майже 400 звернень громадян про надання матеріальної допомоги у зв'язку з несприятливими життєвими обставинами. Всього, за результатами розгляду заяв, адресна грошова допомога буде спрямована в розмірі майже 3,5 мільйона гривень",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зокрема, кошти будуть надані тим, хто потребує лікування, у тому числі онкозахворювань, ендопротезування, хірургічному втручанні, а також постраждалим від пожежі, учасникам АТО та членам сімей загиблих. Максимальний розмір одноразової адресної грошової допомоги становить 20 тис. грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молоді батьки в Україні стануть багатшими — парламент переглянув виплати на найменших

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українці побачать нові пенсії, зарплати і субсидії вже 1 липня – подробиці

Також «Знай.ua» писав, що Кияни об'єдналися для порятунку осиротілої дівчини - мама, тато і братик загинули на Позняках під завалами