У Харкові стартував челлендж #Молодь_говорить. Про його запуск повідомив мер міста Геннадій Кернес. Суть челлендж полягає в тому, щоб молодь пройшла опитування та розповіла про нього своїм друзям в соцмережах.

Таким чином мерія закликає молоде покоління внести свій вклад в розвиток міста.

«Як відомо, Харків – місто молоді! Тут проживає понад 430 тисяч людей віком від 14 до 35 років, це майже третина всього населення мегаполісу. Харків приваблює молодь життєвими перспективами та можливістю реалізувати себе. Зараз моя команда розробляє нову стратегію розвитку міста, в тому числі, в сфері молодіжної політики. Важливо, щоб цей план фокусувався на тих пунктах, які приведуть до досягнення цілей молодих харків'ян. Тому я запускаю челендж #Молодь_говорить»,- повідомив Геннадій Кернес.

Для того, щоб взяти участь у челенджі харків'янам необхідно пройти опитування, а потім розповісти про нього своїм друзям та знайомим. Для цього в соцмережах робимо відмітку #Молодь_говорить і передаємо естафету далі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Анкета містить вісім розділів, які стосуються різних сфер життєдіяльності молоді, а саме: освіта, неформальна освіта, економічні можливості, участь у культурному, громадському, політичному житті, здоров'я і здоровий спосіб життя, екологія.

молодь
молодь

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські спортсменки не нудьгують на карантині і зняли одяг для нового челлендж

Як повідомляє портал «Знай.ua» Новий челлендж захопив українських футболістів, Коноплянка зробив це 1000 разів - відео

Також «Знай.ua» писав, що Врятувати аеропорт "Київ": в Facebook запустили челлендж #SaveKyivAirport