Маленький харків'янин зіткнувся в житті зі страшним випробуванням. У хлопчика виявили гострий мієлобластний лейкоз.

Про це стало відомо з особистої сторінки Діми в Інстаграмі, яку створили його рідні для більшого розголосу біди хлопчика.

Постоялко Діма, фото: Instagram
Постоялко Діма, фото: Instagram

За лікування дитини готова взятися турецька клініка в Стамбулі. Але на лікування потрібна 120 тис гривень - непідйомна сума для родини. Тому батьки малюка звертаються до всіх небайдужих і просять допомогти вилікувати хлопчика від страшної недуги.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Дімочка чудовий ,енергійна і добра дитина ,йому 7 років.До хвороби Діма ходив на карате,отримував нагороди,любив гуляти з друзями, і дуже любив танцювати будинку.
Але потім ми почали помічати ,що у Дмитрика з'явилися темні синці під очима ,кожен день трималася висока температура ,з'явилася слабкість і болі в животі ,пропав апетит,що невластиво для нашої дитини ...Ми побачили знак тривоги в цих симптомах і повезли Діму на обстеження ...УЗД показало,що печінка і селезінка збільшена ,результати аналізів вже показали підозру на лейкоз.У Діми взяли пункцію з кісткового мозку і відправили аналіз в Київ ,очікування ...і ось цей злощасний результат підтвердив лейкоз у Дмитрика...
Виявили гострий мієлобластний лейкоз-рак кровотворної системи",- розповіли батьки про біду зі своїм сином.

Дімочка ліг з мамою в 16 дитячу лікарню в Харкові.Батько працює і паралельно сидить з другим маленьким сином. Діму чекає довге, дуже дороге і дуже хворобливе лікування.

Якщо у вас є бажання допомогти Дмитрику одужати, то реквізити можна знайти тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трирічна українка тане на очах, рак відбирає останні сили - батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі рятують хлопчика-сироту з раком крові, самотній і дуже хворий - "Іванку, живи"

Також «Знай.ua» писав, що Маленьку красуню з синіми очима скосив рак, мама благає про допомогу - білокрів'я