У Харкові ввечері 24 червня на стадіоні "Металіст" хлопець помер під час гри у футбол.

Про це повідомили в групі "Харків 1654" в соціальній мережі Фейсбук.

"Хлопець 25 років, араб, не витримав навантаження. Грав у футбол, зупинилося серце. Відкачували близько години, наприкінці пішла кров з носа і рота. Констатували смерть в 22.45, зупинка серця",- написано в повідомленні.

Як розповіли очевидці трагедії, то хлопець біг, а потім впав. Лікарі довго намагались реанімувати його, але марно - спортсмен помер не приходячи в свідомість.

"Молодий чоловік біг, впав і більше не встав. Лікарі швидкої допомоги довго намагалися його відкачати, але нічого не вийшло. Хлопець помер не приходячи в свідомість. Одразу два автомобіля приїжджали", - розповів Євген.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

На Mеталлисте — труп, парень 25 лет, араб, не выдержал нагрузки, играл в футбол и остановилось сердце, откачивали около часа, в конце пошла кровь из носа и рта. Констатировали смерть в 22.45, остановка сердца.

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 24 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі пішла з життя юна принцеса, яку рятували всім містом - "М'яких тобі хмарин, дівчинка"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обірвалося життя автора хіта епохи, його музику не забували і зараз

Також «Знай.ua» писав, що Пішов з життя відомий український тренер - "витягував" команди з самого дна, непоправна втрата