У Харківській області майже два тижні шукають 79-річного Валерія Селіна із селища Есхар. Самотній дідусь пішов з дому у невідомому напрямку і досі не повернувся.

Про це пише "ГородХ".

Першими, хто запанікували - були племінники. Розповідають, чоловік ніколи не був одружений і жив один, тому рідня по лінії брата і сестер кожен вечір дзвонила Валерію на домашній телефон, щоб запитати про здоров'я. Але з 10 червня пенсіонер перестав підходити до телефону.

Близькі примчали до нього додому і вибили двері, але в квартирі його не виявилося. Про те, що в цей день чоловік таки був у квартирі, свідчив лише чек про купівлю булочки. Куди пенсіонер міг піти і де загубитися - рідні губляться в здогадах.

Кілька днів тому за розшук взялися волонтери пошукової групи «Мілена».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

джерело: ГородХ
джерело: ГородХ

«Чоловік самотній, у минулому спортсмен, футболіст. У Есхарі про нього дуже добре відгукуються - не п'є, не курить. З пам'яттю у Валерія проблем не було. Зі слів рідних, дідусь - людина замкнута, мало з ким близько спілкувався і в основному перебував вдома. Виходив тільки в сусідній магазин і на базарчик, а влітку любить поплавати в місцевому водоймищі», - розповідають волонтери.

Щоб виключити ймовірність утоплення, близькі в першу чергу пройшлися вздовж водойми. Однак ні одягу, ні якихось ознак, що чоловік там був, не знайшли. Дзвінки лікарень теж не дав ніяких результатів.

Валерій Селін пішов з дому без документів, мобільного телефону у нього не було.

Швидше за все, був одягнений у світлу сорочку з коротким рукавом і темні штани.

Прикмети Валерія: зріст близько 170 см, середньої статури, коротке сиве волосся, світлі очі.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження дідуся, просять телефонувати у пошукову службу 068-777-0-112 або 102.

джерело: ГородХ
джерело: ГородХ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зник хлопчина зі шрамами - був в одних шортах і тапочках

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі пропав зеленоокий бородань - родина чоловіка благає про допомогу

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові пропала хромая дівчина з інвалідністю - рідні благають не бути байдужими