Сьогодні, 24 червня у Харкові відбулася сесія міськради. Але трапилося несподіване. На засідання викликали поліцейських через недотримання депутатами маскового режиму.

Про це передає прес-служба поліції Харківської області.

"24 червня до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що декілька депутатів без масок знаходяться у сесійній залі.

З відповідною заявою звернувся 52-річний депутат, який був присутній на сесії. За адресою виїжджав екіпаж патрульної поліції. Поліцейські на місці прийняли заяву про порушення карантинних вимог та опитали свідків", - написали в повідомленні.

сесія Харківської міськради, джерело: Телеграм
сесія Харківської міськради, джерело: Телеграм

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Місцеве видання вказує, що мер міста Геннадій Кернес, який вів засідання, також був без маски.

Інформацію про цю подію зареєстрували в Єдиному обліку Шевченківського відділу поліції.

Нагадаємо, Національна поліція України отримає повноваження для жорсткішої реакції на недотримання громадянами карантинних заходів, які запровадив Кабінет міністрів України під час пандемії коронавірусної інфекції.

Відомо, що за відсутність захисної маски українці зі своєї кишені можуть віддати штраф в 17 тисяч гривень, а власники ТРЦ, де порушуються законні норми, можуть заплатити до 340 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра охорони здоров'я України Максима Степанова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців попередили про посилені перевірки кафе, ресторанів та транспорту - повинні відповідати

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зеленський "зам'яв" скандал із кавою, Україна йде під воду, змінилися правила ЗНО - головне за ніч

Також «Знай.uа» писав, що На Тернопільщині пом'якшення карантину відзначили грандіозним весіллям - без масок, з чарками під народну музику