Харків'яни просять ліквідувати сміттєзвалище на Салтівці на вулиці Бучми.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті міськради.

"Навпроти житлових будинків за адресою вул. Бучми, 28/64, 32 і 36 знаходиться яр. Але в нього скидають різне сміття та будівельні відходи всі кому не лінь! Прошу ліквідувати несанкціоноване звалище. Було б добре встановити там лавочки і мінімальне освітлення. Зробити людям приємне,щоб і з коляскою було де погуляти не тільки біля під'їзду.Давайте почнемо робити наше місто кращим не тільки в центрі", - написала автор петиції Борисова Олена.

Щоб петиція була розглянута міською радою, вона повинна набрати 5 000 підписів за 90 днів.

сміттєзвалище
сміттєзвалище

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що центральний пляж міста Запоріжжя зустрічає своїх відпочиваючих розкішним звалищем.Таким чином, повідомляється, що гора сміття утворилася неподалік від Центрального пляжу в місті Запоріжжі. Саме в тому місці, куди за спеціальним договором, власники кафе та інших закладів повинні зносити всі побутові відходи.

Мусороперевозники повинні приїжджати і забирати це все під чисту. Однак, як це завжди і буває, під час того, як укладався договір, що-то розрахована не було, а щось забули врахувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові будуть розслідувати махінації Садового з сміттям, який "подорожує" по всій Україні - "Не сховається жодна гривня"

Як повідомляє портал «Знай.ua» На звалищі знайшли пробірки від тестів на Covid-19, вивезли разом з побутовими відходами

Також «Знай.ua» писав, що Дніпро потопає у смітті — тисячі тонн відходів поглинули місто, комунальники не справляються