Досить часто покупцям трапляються неякісні продукти з "сюрпризами" всередині. Наприклад, у Харкові одному з покупців попався хліб з гидкою начинкою.

Про цю не дуже приємну історію розповіли у групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, харків'янин придбав батон від Салтівського хлібозаводу з сигаретним бичком всередині. Оговтавшись від шоку, постраждалий від такої халатності працівників заводу, зателефонував туди і повідомив про цей казус, але у відповідь замість вибачень, покупець отримав хамство і грубість.

"Бички в хлібі. Телефонували їм, повідомили про це. У відповідь отримали лише хамство та грубість",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Ну хоч не на*рали", " Яка зарплата такий і хліб", " Це часте явище. Мені попадався ніготь в хлібі та волосся", " Я подумав бичок який риба в томаті", Сигарети нині дорогі , і доплату можуть зажадати", " хліб курця", " Їсти подано",- по-різному коментували користувачі мережі.

Нагадаємо, покупцю форелі в дніпровському Сільпо пощастило “виграти в лотерею”. Красивий, яскраво-помаранчевий шматок риби продавали усього за 280 гривень за кг. Однак коли форель принесли додому, почалися метаморфози. Після того, як рибу помили, вона раптом стала блідо-помаранчевої. Крім того, виявилися чіткі сліди проколів – шматок явно чимось накачували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також «Знай.ua» писав, що В "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"