З початку року 800 жителів Харківщини стали контрактниками.

Про це повідомив військовий комісар Харківського облвійськкомату Юрій Калгушкін, пише "АрміяІнформ".

"В умовах карантину ми перейшли, так сказати, в інтернет-простір, зокрема, розмістили в соцмережах безліч інформації про переваги армійської служби. Також зробили тисячі телефонних дзвінків потенційним контрактникам. Працювали і над приписною кампанією і призовом "Весна-2020", - підкреслив Калгушкін.

За словами Калгушкіна, то харків'янам більше подобаються професії танкіста, піхотинця, військового водія і бойового медика.

джерело: АрміяІнформ
джерело: АрміяІнформ

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами офіцера Харківського обласного військкомату майора Андрія Котенко, з-за карантину в квітні закликали тільки тих, хто звільнився менше 5 років назад і не потребував перепідготовку у навчальних центрах.

"З травня і до середини червня, згідно розпорядження начальника Генерального штабу, ми оформляли приписи на осіб без військового досвіду, але тільки в ряд бойових частин. За півтора місяця в армію пішло 250 контрактриков. Примітно, що це переважно молодь віком 25-30 років. Для порівняння, на початку року в харківські військкомати приходили в основному 35-40-річні", - уточнив Котенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Весняний призов 2020 – що буде з випускниками шкіл та університетів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тисячі тернополян взули берци - куди підуть служити призовники в розпал карантину

Також «Знай.ua» писав, що У Франківську облави на призовників, гребуть всіх, батьки парнишек в жаху - "Ховаємо дітей!"