21 червня у світі пройшло кільцеве сонячне затемнення.

Про це писали Vgorode.

У цьому році затемнення співпало і з іншою важливою датою - днем літнього сонцестояння.Такі затемнення трапляються дуже рідко, всього кілька разів за століття. Під час нього Місяць знаходиться між Землею і Сонцем і закриває собою сонячний диск.

Для тих, хто хотів подивитися на максимальну фазу затемнення організували спеціальні онлайн-трансляції. На них можна було побачити набагато більше ніж просто дивлячись на сонце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Астрологи так само говорили, що це затемнення було унікальним і навіть надзвичайним. Воно моглосильно впливати на людський емоційний фон. Люди могли відчувати себе розбитими або навпаки, надзвичайно піднятими.

сонячне затемнення, фото: Павло Пахоменко
сонячне затемнення, фото: Павло Пахоменко

Так само люди по всьому світу почали виставляти в мережі фотографії затемнення, після того, як воно відбулося. Наприклад, харків'янин Павло Пахоменко высавил фотографію сонячного затемнення, яке він зміг "упіймати " у своєму профілі в Твіттері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Не кінець світу, а затемнення: Місяць повністю закриє Сонце – де і коли дивитися українцям

Як повідомляє портал «Знай.ua» Магнітні бурі у кінці червня 2020 - коли чекати удару метеочутливим людям

Також «Знай.ua» писав, що Вогняне кільце в небі злякає жителів Землі — що це буде і чи варто боятися