На Харківщині у покинутих автомобілях знайшли горіхів і манго на мільйон гривень

Про це повідомили у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Так, стало відомо, що 19 червня прикордонники відділу "Вільхуватка" Харківського загону неподалік села Артільне на Харківщині знайшли два кинутих автомобіля - Renault Duster і Volkswagen T4.

Фото прикордонної служби


Всередині цих автомобілів було безліч кедрових горіхів і сушених манго, загальна вага яких складає 1341 кілограм. Експерти оцінили товар у понад 896 000 гривень.

При огляді автомобілів прикордонники не виявили на них номерів. Renault Duster знаходився в кюветі. У машинах знайшли горіхи, манго і техпаспорти.

Фото прикордонної служби


"В них знаходилися ящики з продуктами харчування, які були незаконно переміщені з Російської Федерації в Україну. Всього в автомобілях було 75 ящиків очищеного кедрового горіха загальною вагою 900 кілограм і 21 ящик сушеного манго вагою 441 кілограм", - зазначили в Східному регіональному управлінні ДПСУ.

Прикордонники передали всі знайдені продукти податковій службі, машини відвезли в прикордонний підрозділ. Зараз розшукують їх власників.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото прикордонної служби

Нагадаємо, українці нахабно перелізли паркан з Польщею під час брифінгу прикордонників і стали героями інтернету.

Як повідомляв Знай.ua , Польща скасувала авіарейси з України, скільки ще заробітчанам доведеться сидіти вдома.

Знай.ua писав, письменник визначив, як залишити заробітчан будинку - "Краще, ніж Угорщина".