У Харкові чоловік зміг зупинити автомобіль таксі, водієві якого стало зле під час руху. Про це повідомляється у сюжеті «ТСН».

Зазначається, що некерований автомобіль їхав на червоний сигнал світлофора, а попереду був людний тротуар. Свідком небезпечної події став 38-річний Сергій Мармаза, який кинувся на допомогу та зміг запобігти можливій трагедії.

За словами очевидців, таксі марки "Жигулі" рухалося по шосе, коли несподівано різко змінило напрямок руху та не реагувало на червоне світло світлофора. Зрозумівши, що відбувається щось неординарне, водій іншого авто побіг за таксі, відкрив двері з боку водія та зупинив його.

Не все герои носят плащи 🦸‍♂️ Сегодня на Клочковской водителю Жигулей стало плохо за рулем и он потерял сознание прямо во время движения. Водитель ехавшего рядом авто увидел эту ситуацию, вышел из своей машины, догнал Жигули и остановил. На место сразу вызвали скорую, с мужчиной все хорошо. Побольше бы таких водителей 👏

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 16 juni 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, в таксі на той момент перебувала жінка-пасажир. Вона кликала на допомогу та самотужки намагалася зупинити автомобіль, оскільки водієві раптом стало погано, і він знепритомнів. Пізніше він повернувся до тями та відмовився від лікарської допомоги. Наразі він почувається добре, однак припускають, що у нього – хворе серце.

Сам рятівник Мармаза вважає, що нічого особливого не вчинив.

"Я просто тиснув на педалі, а тоді заглушив двигун", - зазначає він.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині у мажору вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.