Сьогодні харків'яни побачили, досить резонансну картину на території одного з продуктових супермаркетів. А саме, як пара голубів злетілася на свіжий та не чим не прикритий хліб.

Фотофактом поділилися в групі "Ху**вий Харків" в соціальній мережі Фейсбук.

На фото можна побачити, як хтось із персоналу залишив без нагляду ящики з хлібом, які відразу запримітили голуби і злетілися на легку здобич.

Що вони потім залишили після себе на хлібобулочних виробах можна тільки здогадуватися, наприклад автор фото припускає, що після нальоту пернатих на хлібі залишиться, як мінімум пташиний послід.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"На Жуках хліб з голубиним послідом…",- підписала фото.

"Головне, що епоха бідності пройшла і хліб на халяву", " Ви не плутайте доставку свіжого хліба і повернення хліба, який не продався. Цей хліб їде на завод для утилізації", " Бл*ть, у них мер з послідом, а їм хліб не подобається!!!!", "Це соціальний хліб, х*ли хотіли по 5 грн", " Це не повернення, повернення в бананових ящях виносять ",- по-різному коментували побачене харків'яни.

Нагадаємо, під час карантину студенти змушені були покинути гуртожитки і роз'їхалися по домівках. При цьому деякі, мабуть, дуже поспішали, коли збиралися додому, і забули закрити вікно в кімнаті. Так сталося зі столичним студентом, кімната якого стала затишним домом для голубів. Фото окупованого пернатими загарбниками приміщення опублікували в соцмережах.

На оприлюднених кадрах – розташована на верхньому поверсі студентська кімната, рясно усеяная голубиним послідом. Птахам у кімнаті цілком зручно – вони особливо «відзначили» клавіатуру комп'ютера горе-студента, - мабуть, у неї було багато крихт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі у мешканців багатоповерхівки з'явилася несподівана сусідка - спить і паскудить прямо в під'їзді

Як повідомляє портал «Знай.ua» В дитячій лікарні миші "проводять досліди над медичною реформою Супрун - гризуни перемагають

Також «Знай.ua» писав, що Насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"