У Харкові викладач автодорожнього технікуму вчинила хитру махінацію і обікрала чужого чоловіка. Жінку вистежила поліція і змусила відповісти за законом.

Про це пише "ГородХ".

Як стало відомо з матеріалів Єдиного судового реєстру, історія сталася в жовтні 2018 року.

Жінка прийшла у відділення "Приватбанку", яке знаходиться на вулиці Валентинівській і помітила на лавці чоловічий гаманець, який лежав без нагляду. Господар гаманця якраз стояв біля каси і проводив розрахунки.

Викладачка переконавшись, що ніхто за нею не стежить, поставила зверху на гаманець свою сумку, а потім непомітно забрала чуже майно і вийшла з відділення і зникла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Видобуток" виявився непоганим – всередині лежали майже 2 000 гривень і 1200 доларів.

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

Втім, коли справа дійшла до суду, злодюжка не визнала своєї провини. Жінка сказала, що дійсно взяла чужий гаманець, але грошей у нього не виявилося, тому повернула портмоне в банк.

У потерпілого була своя версія події. За словами чоловіка, він закінчував в будинку ремонт, і ці гроші зайняв йому знайомий під розписку.

Також дії педагога засікли камери відеозапису. На них зафіксовано, як жінка взяла гаманець, а через деякий час повернула, але віднесла на другий поверх будівлі. Відразу після інциденту, коли обкрадений чоловік підняв шум, банківські працівники переглянули записи і впізнали свою клієнтку. Вони намагалися додзвонитися злодійці, але та відключила телефон.

Київський райсуд Харкова днями покарав жінку 2 роками випробувального терміну і зобов'язав повернути потерпілому 35 750 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі нахабний злодій залишив жертву без телефону, грошей і паспорта - розгулює по місту, дізнайтеся з фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Франківському злодії зламали машину і стали багатшими на півмільйона

Також «Знай.ua» писав, що Ховалися в лісосмузі – двоє колишніх зеків заради 200 гривень вчинили страшне з 83-річною бабусею