У Харкові чоловік зупинив візочок, який котився на проїжджу частину. Інцидент стався на одній з вулиць Харкова з досить інтенсивним рухом.

Небайдужий харків'янин запобіг траедию з маленьких дитиною. Про свідчить відеоролик, який опублікували очевидці у групі " ХС • Харків" в соцмережі Фейсбук.

За словами очевидців, НП сталася на вулиці Гвардійців-Широнінців, в районі "Океану". На кадрах із місця подій видно, як водій припаркованого мікроавтобуса раптово вибігає з машини і біжить по дорозі. Через кілька секунд він перехоплює дитячий візочок, який вже майже викотився на трасу.

file

Еще один геройский поступок на дорогах Харькова 🦸‍♂️ ⠀ Мужчина в припаркованной машине увидел, как коляска с ребенком выкатилась в сторону проезжей части, выбежал из своего авто и остановил ее 👏 ⠀ 📍 ул. Гвардейцев-Широнинцев, район «Океана»

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 18 juni 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ще один геройський вчинок на дорогах Харкова.
Чоловік у припаркованій машині побачив, як візочок з дитиною викотивсяв бік проїзної частини, вибіг із свого авто і зупинив його",- написали очевидці під відеороликом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дитини ледь не розчавило в двох кроках від будинку - моторошний екстрим потрапив на камеру

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українські хірурги унікальною операцією врятували хлопчикові життя – таку пухлину в світі видаляли всього 6 разів

Також «Знай.ua» писав, що У Києві гора піску ледь не стала "могилою" для дитини, — посинілу дитину дивом врятували