В Харківській області 37-річний чоловік намагався згвалтувати дівчинку, яка проїжджала повз на велосипеді. Поліція вже затримала зловмисника, йому загрожує до 15 років позбавлення волі, пише 24 канал з посиланням на прес-службу Нацполиции Харківської області.

Про спроби зґвалтування в поліцію повідомила мати 13-річної дівчинки. Вона розповіла зі слів дочки, що чоловік їхав на скутері, а вона на велосипеді. Він зупинився й штовхнув її. Коли вона впала він здійснив спробу зґвалтування, але потім злякався, що хтось може побачити і відпустив її.

Поліція з'ясувала, що даний персонаж їхав на рибалку в селище Орілька. На місці події поліцейські вилучили речові докази події, а слідчі розпочали кримінальне провадження про замах на зґвалтування. Тепер підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Варто відзначити, що на Львівщині поліція розшукує зловмисника, який зґвалтував 12-річного хлопчика. У поліцію звернулася мати хлопчика. Вона розповіла, що він пропав під час прогулянки. На місце прибули правоохоронці. Вони з'ясували, що дитина гуляв неподалік від будинку до нього підійшов невідомий і попросив допомогти відтягнути мопед. За допомогу він пообіцяв купити газований напій, а після цього хлопчик повідомив, що над ним поглумилися.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові розшукують невідомого, який поглумився над 12-річним хлопчиком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Знай писав, що у Києві студентка стала жертвою зґвалтування у гуртожитку.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті поліцейська жорстоко побила дівчинку у відділенні поліції.